Písnička na víkend: MÍSTO ČINU (Béďa Šedifka)

V Šedifkově písni Místo činu poprvé zazněla nesmrtelná pravda, která zní: „řekne ti internet, že fernet léčí hned, a když ne hned, tak jistě za pár let“. Pravda, která je v posledních letech citována mnohými trampy, když si jim jejich kamarád stěžuje, kde ho zase ráno píchalo…
Písnička Místo činu byla autorem věnována účastníkům pravidelných slezin v plzeňské Nové hospodě, které se zde konají již desítky let, protože: „tady jsou ti správní frajeři, říkám si jak lezu do dveří“.
Video od thePTonyho bylo natočené letos 10. ledna na Žebětínském trampobraní, jehož hostem byl Béďa Šedifka společně s blovickým dívčím triem Přelet M.S. Kromě nich zde vystoupila pořádající kapela Kati, dále kapely Monsum, Hajcman a Pacifik.
Kdo by měl zájem tento podařený koncert shlédnout v klidu na svém počítači, tak v pondělí brzo ráno se záznam všech vystoupení (které natočil a zpracoval Sally) objeví na Trampském magazínu.
Tony

Tady jsou ti správní frajeři
říkám si jak lezu do dveří
nocí tepe swing
sklenky dělaj cink
a kdo má zpola výdrž vola
dá si tvrdší drink.
Hej vrchní nechci vidět Kofolu
po ní nezní songy Ryvolů
řekne ti internet
že fernet léčí hned
a když ne hned
tak jistě za pár let…

Béďa Šedifka na Žebětínském trampobraní 2015.
Foto: Tony

Všech 61 předchozích Písniček na víkend najdeš ZDE!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
191218168
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.