Písnička na víkend: PROKLETÁ VŮNĚ HOR (Wabi Ryvola)

Prokletou vůni hor považuji za jednu z nejkrásnějších písní Wabiho Ryvoly a je docela zvláštní, že není k nalezení na starých deskách a novodobých CD.

Následující klip na píseň Prokletá vůně hor udělal Krbi a pro mnohé z vás nebude překvapením, číslice ukazující počet shlédnutí je vysoká, nicméně si myslím, že by byla škoda jí nevěnovat jeden z "písničkových pátků".

Wabi Ryvola

Předchozí Písničky na víkend:

ZÁŘÍ (Miki Ryvola)

PSÍ ŽIVOT (Paběrky)

KARABINA (T.E. Band)

BLÁZNŮM PÁR (Falešná karta)

HEJNO VRAN (Wabi Ryvola, zpívá Miki Ryvola)

OSADO, NASHLEDANOU (Jiří Vašíček)

BAREVNÝ STÍNY (Hoboes)

HOBO (Hoboes)

ZÁTOKA (Greenhorns)

PRVNÍ ZIMNÍ SNÍH (Marien - Magison)

ZŮSTAŇ (Béďa Šedifka)

MERLIN SONG (Volné sdružení pana Brabence)

JENOFÉFA (Kapitán Kid)

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
191172217
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Aki
Krásná písnička,krásnej klip a dobré načasování-tento víkend nejeden kamarád sledoval jak ,,na pánev padaj vločky sněhový.
Prcek FW Příbram
Opravdu je málo slyšet po lesích i jinde a snad ji ani nikde nemám, i když jsem ji také asi zaslechl. Je opravdu krásná a Wabiho. Dík
Dřevík
Ryvolovka jak řemen.Vím o ní cca 2 roky a vždy mě dostane.
Sgt Mamut Praha
Neuvěřitelně krásná písnička,mam takový dojem,že jsem jí kdysi slyšel od jednoho mého kamaráda.Ale od té doby né až teď,je opravdu moc dobrá - no jo prostě Ryvolovka... Co dodat - Ahoj a zalamuji palec Mamut Praha :-)