POKRAČOVÁNÍ FOTOSOUTĚŽE TRAMPSKÉHO MAGAZÍNU

Ahoj kamarádko, kamaráde,
děkujeme za tvou přízeň v minulých ročnících trampské fotosoutěže, sešlo se tu spoustu krásných fotek.
Byla by velká škoda se soutěží nepokračovat, proto máme pro tebe příjemnou zprávu, a tou je vyhlášení dalšího ročníku fotosoutěže Trampského magazínu.
Právě rozjíždíme zimní kolo a budeme rádi, pokud do toho půjdeš s námi. I nadále stačí poslat jednu fotku z tvých zimních vandrů, potlachů nebo jiných trampských akcí.

Uzávěrka zimního kola fotosoutěže je 15. března 2016. Fotku nám prosím pošli do této doby na zbrusu novou emailovou adresu fotosoutěže TM: fotosoutezTM@seznam.cz
Do mailu prosím uveď své jméno a název fotky.

Všechny poslané fotografie budou o pár dní později vystaveny zde na Trampském magazínu a čtenáři se rozhodnou, které fotce přiklepnou svůj hlas. Po tvém hlasování se u fotografií objeví celkový počet hlasů a tedy i pořadí.
A pozor – fotografie budou zveřejněny anonymně. Pod fotografií uvedeme jen její název, jméno autora odtajníme až po uzávěrce fotosoutěže. O to větší překvapení to bude...

Tři fotografie, které získají nejvíce hlasů budou oceněny plackami. Placky budou autorům doručeny poštou. Čtvrtou fotografii vybere naše redakce. Tato fotografie získá cenu Trampského magazínu a bude otištěna v nejbližším vydání Puchejře.
A samozřejmě všechny čtyři vítězné fotografie budou zveřejněny i zde na Trampském magazínu.

Fotografii prosím pošli v minimální velikosti 300Kb (ideální velikost je 800 pixelů na delší stranu fotky, ale to není podmínkou).

Těšíme se!
Lucka a Mejla

Ilustrační fotografie k soutěži: Kameňák

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
21114223
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
D´Ady
Ahoj, z textu to nie je celkom jasne - kolko fotiek sa moze poslat ?
Kazdy clovek len jednu, alebo aj 2, 3, neobmedzene ?