Pozvánka na 12. VÍRSKÝ SUMEC a 19. MIKULÁŠSKÝ TRAMPSKÝ BÁL T.O Falešná karta

Trampská osada a kapela FALEŠNÁ KARTA zve srdečně všechny na svoji tradiční akci - trampský hudební festiválek "Vírský sumec" spojený s Mikulášským trampským bálem T.O. Falešná karta. Tato akce proběhne v kulturním domě ve Víru v sobotu 7. prosince 2013.
Vše začne v 15.30 hod. "12. Vírským sumcem". Na tomto trampském festiválku se v minulosti objevilo mnoho kapel pohybujících se v naprosté špičce FTC žánru - např. Ozvěna, Chrpa, Lístek, Tempo di vlak, Marien, F.T. Prim, Přístav, Epy de Mye...

Letos se nám, kromě krátkého úvodního bloku Falešné karty, představí:

Kofe@Vlna – Olomouc
HAJCMAN – Brno
TOTOK – Brno
SAKRAPES – Brno

Po skončení "Vírského sumce" začne zhruba v 19.30 hod. "19. Mikulášský bál T.O. Falešná karta". Hrát a zpívat budou, kromě pořádající Falešné karty také muzikanti z "Vírského sumce". Tento trampský bál se vyznačuje tím, že se hraje a zpívá téměř nepřetržitě, pouze s několika krátkými přestávkami pro „vypečené“ soutěže. Pravidelně se hraní zvrtává ve velký sejšn na pódiu z přítomných muzikantů.
Hrát a zpívat na pódiu se obvykle končívá kolem 3.00 hod, tím ale rozhodně nic nekončí, protože pak následuje "sejšn" pod pódiem, na kterém si, společně s muzikanty, kteří hráli na pódiu, můžou zahrát a zazpívat i všichni návštěvníci. Tento sejšn končívá až v neděli dopoledne.

A ještě poslední důležité informace - společná vstupenka na "Vírského sumce" i na "Mikulášský trampský bál" stojí 90 Kč (tzn. že ten kdo přijde až na bál se ochudí o festival, i když si ho zaplatil). Návštěvníci namaskovaní za mikuláše, čerty a anděly mají vstup zdarma. Vstup zdarma budou mít i návštěvníci, kteří na bál přijdou převlečení za hada.
V baru na Vás budou čekat výborné řízečky, gulášek a další znamenité pochutiny a také alko i nealko nápojů, co hrdlo ráčí. Z alkoholických nápojů doporučujeme ochutnat hlavně „Falešňákovici“, „národní“ nápoj kluků z Falešné karty.

Falešná karta

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
17922418
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.