Trampská říčka Oslavka - podzimní a krásná

Listí na stromech se už začíná barvit do všech možných podzimních odstínů a to mi připomnělo náš předloňský říjnový vandr podél řeky Oslavky. Měli jsme velkou kliku, od středy do pátku totiž studeně pršeno. Díky tomu bylo o víkendu celé údolí opuštěné a v lehkém mlžném oparu, aby se v několika vzácných okamžicích rozzářilo do zlatova. To když si sluneční paprsky na pár chvil našly cestu až k nám dolů.
Řeka zpívala svoji podzimní píseň, vzduch byl studený a voněl tlejícím listím…
Přijměte proto Jokovi fotky z tohoto vandru i s přáním, aby totéž potkalo i ty, kteří do tohoto krásného údolí zamíří v nejbližších dnech…

Tony

Autorem všech fotografií je: Joko

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
19417720
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
David
Dobrý večer,
vím, že to sem asi nepatří, ale chtěl bych se zeptat jestli někdo v 70. a 80. letech nechodil na čundr na Ketkovák, Oslavka?
A jestli někdo nezná Tondu a Luboše Šulákovi? Jsem jejich synovec a chtěl bych poprosit jestli někdo nemá třeba fotky...jestli máte, tak mi je prosím pošlete na email.
Děkuji za info, David.
Ringo
Také jsem tu byl v takovém krásném podzimu.U jednoho srubu jsem chtěl obejít skálu sahající do vody a spadl jsem po čumáku do řeky.Skončilo to rozseklým čelem.Naložili mě asi po 3 km 2 kluci,co jeli kolem s dodávkou.Když se blížili,vedli tento rozhovor:"Koukej,to musíš vidět,tady točej ňákej horror,asi Hitchcocka!" "Houby,to spíš hrajou painball." Když mě dojeli,zařval spolujezdec na řidiče:"Zaraž to, ono se mu něco stalo." Byl jsem totiž celý od krve. Rozbité čelo spravilo 9 stehů v Ivačické nemocnici. Přesto se sem chci ještě podívat.:-)
sigi
Na podzim je na Oslávce opravdu nejkrásněji. Ale hezky je tam v každou roční dobu.
Želva
Ahoj.Je to fakt nádhera.
:-)
georg
Ona je podzimní krajina leckde pro zálesáka půvabná ať jsou to Brdy,Křivoklátsko a jiné.Ale ta Oslavka,ten zážitek,znásobuje!:-):-)
rybička
.....tohle jsou tak krásný fotky, až z toho bolí oči!!
Na Oslavce bylo vždycky krásně,a za každýho počasí.ry
Hardy
Pěkné fotky!Připoměly mě několik pěkných vandrů
s kamarády v tomto nádherném údolí a okolí.
Z domova to nemám daleko,možná si tam zajedu ještě letos.Ahoj
Jiří - pajšl
Krásné obrázky, krásná řeka , je to jen kousek od nás, už nevandruji, ale mnoho let ji miluji, děkuji moc za přiblížení.....krásné dny všem tu...
Davy
Mám chuť to tady okamžitě zapíchnout a vzít čáru....krásné fotky, ten kraj tam miluju..
Tom
Nadherny fotky... diky moc, prenesly me zpatky o 40 roku...
Jiří Bob Kněžíček
No a já tam courál loni koncem října a spali jsme na Umirajdě a den před na Kraví hoře.Pěkný vandr se synem a jeho kamarádem.
Laďa
Paráda, tam jsem DOMA už přes 60 let!! Můj táta mě tehdy na OSLAVCE učil, že když položíš v těchto místech svoji ruku na zem, tak cítíš, jak do Tebe ze země proudí síla a teplo, které Ti říkají, že právě tady JSI DOMA!! Neznám na světě hezčí kout! Oslavka pod Náměští je kouzelná, ale i nad ní je nádherná!
Zub
Moc pěkné, Joko, motivace jako hrom!
bracha
...ja tam o vikendu byl a bylo tam tak krasne jako jsou ty fotky;-)
Iveta
Mohla bych poprosit o gps nebo mapu kde se misto nachazi? :) Díky
atti.hombre
Paráda- palec hore!
Gryf
Malovani podzimu. J. Wolf.
Ladislav Široký
Moc pěkný fotky z našeho údolí, je tam vždycky krásně! Ať je kterékoliv roční období, podzim je ale svojí barevností nepřekonatelný.:-)
Strapec
Nádherné fotky.
Dřevík
Byl jsem tu na vandru v lednu a doufám že tento hezký kout naší země nebude zaplaven plánovanou přehradou.Kdyby šla petice za záchranu údolí podepsat vícekrát hned bych to udělal.
Wabson
Ahoj, krasne fotky. Chystame se tam s kamarady pristi tyden, tak uz ted se tesim na nadherny vandr a krasnou prirodu. Wabson
Jakub
Krásné podzimní fotografie, byli jsme teď na Oslavce v neděli a dokonce nám občas vykouklo i sluníčko. Byla to krásná podívaná, kouzelné prostředí! :-)
šmidla
Joko vie