VI. Trampský bicyklovandr

Foto: Hans Oldskull

Byl jeden lednový víkend hned na počátku roku. Proto nešlo lépe započít tento rok jinak, než sportovním výkonem hodným Emericha Ratha, a to cyklistickým výkonem poblíž Ralska.
V páteční podvečer se tedy sešla skupina 6 bicyklistů s 4 pěšími v drobné hospůdce v Novinách pod Ralskem. Zde tito strávili příjemný večer, ve společnosti své, juboxu a nečekaných příbuzných. Krom toho jedno kolo mělo ucházející duši, u které skončila oprava až po čtyřech hodinách dumaní a zkoušení všech možných i nemožných technik, která se nakonec povedla hlavně díky nečekanému příbuznému velitele Bicyklistů, Pindi.
,,Brácha, pojď domů! Maminka bude mít radost."
Juchání ukončila až rázná, ale milá hospodská a celá skupina se uložila ke spánku pod nedalekým přístřeškem.

Stylové sobotní ráno...

Ráno bylo magicky jarní, alespoň na leden. Postupně povstávala celá skupinka, kdy pěší vyrazili na cestu směr Zábrdí s drobnou výpomocí zvanou autobus, a bicyklisti rozejeli svůj výkon na plné obrátky až tak, že navštívili nejen cukrárnu s neuvěřitelným výběrem zmrzliny, ale i nedalekou zříceninu na Děvíně.

Vyjíždíme...

Cesta díky krásnému počasí tak uběhla příjemně a večer nás v Zábrdí čekalo další setkání a večírek, v proslulém Titlově kutlochu, který trval do brzkých ranních hodin. Stejně nejlíp naše putování nejen kolem všech již popsaných věcí a vodopádu popíšou naše fotky. Jasné je to, že se nám v Mnichově Hradišti nechtělo domů, přestože byla neděle a v nohám jsme měli okolo 40 km.
Howgh!

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
24131914
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Šama
:-)Palec nahoru
Pěšák
Parádní akce:-)