Videa ze ZLATÉ HOREČKY 2014 a z úklidu poničeného ZLATÉHO DNA

Trampská filmová společnost BRDYWOOD, jejímž generálním ředitelem, režisérem, producentem, kameramanem, střihačem i slečnou klapkou a slečnou pro všechno v jedné osobě je Kuba z T.O. Brdský dobráci, přichází na trh hned se sérií dvou velmi zdařilých dokumentů. První z nich je z brdského campu ZLATÉ DNO a zachycuje dění i záchranný úklid hned po zničení tohoto pietního místa a přináší i archivní fotografie Jerryho Packarda z rodinného alba Krskových.
Druhým dokumentem je dlouhometrážní čtrnáctiminutový GOLD RUSH 2014, odehrávající se letos v březnu na Horina River, poblíž Holýšov city a skvěle zachycuje výbornou atmosféru a nadšení, které k této vyhlášené trampské akci patří už dlouhá léta. Díky tomu, že Kubův jednomužný filmový štáb byl na Zlaté horečce již několik dní před jejím začátkem, mohl zdokumentovat i samotné budování města Fort Yukon, tedy to, co je mnohým návštěvníkům této Perly západu utajeno. To vše provázeno stylovou oldtimovou muzikou skupiny Trativod.

Michael Antony - Tony

ZLATÉ DNO 28.2. - 2. 3. 2014

GOLD RUSH 2014 19. 3. - 23. 3. 2014

GOLD RUSH 2014
Foto: Tony

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
9415123
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.