Vyšlo sběratelské 4CD PABĚREK MARKO ČERMÁKA

U příležitosti kapelního jubilea bylo vydáno a pokřtěno 4CD nazvané 30 LET NA ROMANTICKÉ STEZCE, které je zároveň i sběratelským skvostem a to nejen kvůli nízkému nákladu.
Obsahuje totiž těžko uvěřitelné množství 104 písní, mezi nimiž jsou i ty, které dosud nikdy na žádné desce nevyšly a do dnešní doby existovaly jen na demonahrávce.
Přílohou těchto čtyř CD je i knížečka, ve které Čiksika popisuje vznik a původ většiny písní a Marko Čermák se rozepisuje o historii kapely. Samozřejmě i s fotkami.
Zároveň je vše zkompletováno v rozkládacím přehledném bookletu, ve výborné stylové grafické úpravě a přemýšlím, jestli někdy něco takového nějaké trampské kapele vyšlo.
A navíc mě i příjemně překvapila cena „toho všeho“.
4CD totiž stojí 350 Kč.
Záměrně nepíšu před cenu slůvko „jen“, abych se nepodobal podbízivým reklamám supermarketů, ale tohle slovíčko se před tu cenu opravdu hodí…
Navíc je 4CD k dostání pouze na koncertech Paběrek, nebo na Trampském magazínu.cz.

Pokud máš o něj zájem, stačí napsat na redakční mail: trampsky-magazin@centrum.cz nebo využít náš e- obchůdek, který najdeš ZDE!
CD ti bude posláno doporučeně a bude u něj přiloženo číslo účtu a složenky typu C (druh platby je na tobě).

Ještě dodám, že všechny čtyři CD jsem si postupně pustil před odjezdem na vandr a tam se ostatní tvářili trochu udiveně, neboť není zas tak zvykem, abych si pod nos pořád broukal nějaké písničky. Opravdu mě tohle "čtyřnásobné" vydání potěšilo a Ivanu Kratochvílovi, který za to všechno může, patří velký dík.

Pro zvětšení klikni na fotku...

Marko Čermák polévá 4CD whiskou z brdských hor, za asistence Táni Kratochvílové.

A jedna písnička Paběrek na závěr - Psí život:

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
8121118
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Viktor Bezděk
To se nedá nekomentovat,prostě paráda a Marko náš nej hráč na 5ti strunný banjo,co víc si přát;-)