DIVNÉ ÚDOLÍ / Jan Frána - Hafran

Po předchozích pěti Hafranových trampských detektivkách je tu známá parta, ale úplně jiný příběh. Místo obvyklých detektivních zápletek tentokrát jde o romaneto, trochu sci-fi, možná i mysteriózní román.

Děj DIVNÉHO ÚDOLÍ časově předchází detektivním případům. Trampská parta se teprve formuje, v údolí kolem říčky Sobotnice hledá místo pro sídlo osady. Jednoho dne projdou do údolí neobyčejně hustou mlhou a za ní objeví svět podivný a plný záhad. Po právu údolí nazvou Divným. Čeká je tam řada zážitků tak zvláštních, že jim zprvu sami nevěří. Zažijí nečekaná setkání, zjišťují, že náš svět má dvě strany mince, aby nakonec dospěli k poznání, že tohle údolí má rádo, když je svět v pořádku.

VE STEJNÉ ŘECE
Pokračování Divného údolí. Když na konci prvního příběhu zmizí mlha a údolí ztratí své podivné vlastnosti, naši hrdinové se s tím těžko smiřují. Až do chvíle, kdy jeden z nich dostane nápad, kterak znovu vstoupit do stejné řeky, o čemž už řečtí filozofové věděli, že to dost dobře nelze. Výsledkem je poznání, že Divné údolí je ještě divnější, že není samo a že mince může mít i tři strany.

----------------------------------

Objednání knihy DIVNÉ ÚDOLÍ
Její cena je 250 Kč + poštovné doporučeně.
V případě zájmu si knihu můžeš objednat přes náš knižní e-obchůdek, který najdeš ZDE.
Nebo si o ní napiš na náš mail: puchejr@volny.cz

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
171321315
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.