PODPOŘTE KNIHU K PADESÁTINÁM TRAPSAVCE

Ahoj kamarádi a kamarádky.

Jak už asi víte, v příštím roce vyvrcholí slavnostním ohněm jubilejní 50. ročník naší trampské literární soutěže Trapsavec. Vzhledem k tomu, že tolik let ve znamení trampských písmenek, ať už vložených do povídek či vtesaných do veršů si zaslouží nějaké trvalé připomenutí, chystáme k tomuto jubileu knížku.
Bude zahrnovat historii naší soutěže od jejího začátku v roce 1971 až do současnosti. Provede vás jednotlivými ročníky, připomene hlavní události i památné historky, dobové fotografie i ilustrace, zdařilé povídky a básně, trochu té statistiky i ohlasy. Zmíní i hlavní osobnosti z řad organizátorů, porotců i autorů.
Bude barevná, ve formátu A4, vázaná, vyjde koncem června 2024, aby mohla obsahovat i reportáž a popis jubilejního 50. Trapsavce.
Asi je vám jasné, že něco takového nebude právě levné. Abychom byli schopni knížku zafinancovat a současně si zmapovali zájem o tuto publikaci, spouštíme Sedmou trampskou neoficiální Trapsavec a.s.
Cena jedné akcie, jejíž náhled posíláme v příloze je 600 Kč a její vlastník po jejím předložení obdrží v druhé polovině roku 2024 jeden výtisk knihy, který pro něj bude rezervován.
Plánujeme sice objednat určité množství výtisků nad počet prodaných akcií, které budu k dispozici k volnému prodeji, ale nebude jich moc. V takovém případě ale nejsme schopni knihu rezervovat a předpokládaná cena knihy bude 650 - 700 Kč, podle počtu kusů a výsledných nákladů na tisk.

Akcie můžete objednávat na mailu soutez.trapsavec@seznam.cz, další najdete k objednání na e-shopu Trampského magazínu i u autorky knížky Waki. Budou vám předány osobně nebo doručeny poštou, v odpovědi na mail vám bude zasláno číslo účtu, na který zašlete platbu za akcie, i další pokyny (variabilní symbol = číslo akcie).
Věříme, že se sejde dostatek prostředků na to, aby příští rok v červnu knížka spatřila světlo světa. Všem akcionářům předem děkujeme!!!

Hafran

-----------------------------------------

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
15169611
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Hafran
Ahoj Arwen, akcie se budou prodávat až do objednání tisku knihy, což bude někdy na jaře. Takže zatím je času dost.
Arwen
Ahoj :) Jednu akcii určitě budu chtít, jen se to tento měsíc vůbec, ale vůbec nehodí... půjde je koupit i v listopadu? Případně, je pro ně nějaká smrtelná linka?
Pařez - Paleček
Tak ten obrázek od Šklíby, ten mě přenesl o spoustu roků nazpět, kdy jsme se s psaveckou partou potkávali, radovali a blbli na slezinách anebo na Ohni Trapsavce ( sešli se zas trapní savci jednou za rok na Trapsavci :-) ). Pochodujou mi ve vzpomínkách Belmondo, Flobert, Víťa a Šklíba posléze Obůrkovi, Teta Věra z České Bové, Mili a Vik od Holýšova, Slůně z Chomutova, Juan, Aťka, Draculea, Tony, Ještěr, Kapitán Kid a spousta dlaších v barevnejch vzpomínkách. Do tohohle jdu. Mám sice sborníčky z několika ročníků, i sborníčky ke kulatinám ale KNIHA je prostě KNIHA :-)