Velká kniha WOODCRAFT

Kniha WOODCRAFT / Lesní moudrost v proměnách času je rozsáhlou obrazovou kronikou woodcraftu u nás i ve světě a velmi zdařile zachycuje 120 let jeho existence. Tedy od samotných počátků v roce 1902, kdy E.T. Seton poprvé oslovil veřejnost se svojí vizí výchovného programu pro chlapce, inspirovaného Indiány, až po loňský rok.
Woodcraft je vázanou, plnobarevnou knihou, ve formátu A4 a vedle průvodního textu nabízí na 272 stránkách přes tisíc fotografií! Z toho třetina z nich je z uplynulých 30 let činnosti české Ligy lesní moudrosti.

Jedná se o veliké, zdařilé dílo a hlavní editor knihy Tomáš Studenovský odvedl pořádný kus záslužné práce. Jsem rád, že kniha spatřila na sklonku loňského prosince u nakladatelství V. Vávra světlo světa, protože pro ty z nás, které oslovila (třeba jen trochu) Setonova idea Lesní moudrosti - tak výrazně ovlivňující i náš tramping – je její vydaní přínosem.

--------------------------------

Objednání knihy WOODCRAFT
Její cena je 600 Kč + poštovné doporučeně.
V případě zájmu si knihu můžeš objednat přes náš knižní e-obchůdek, který najdeš ZDE.
Nebo si o ní napiš na náš mail: puchejr@volny.cz

-------------------------

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
10141511
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.